Update! Det närmar sig…

Det har varit lite tyst från mig på senare tid och lite mer rambling kring det kommer i nästa inlägg. För två veckor sedan satte jag punkt för Spår av Drakarnas fjäll då jag bestämde mig för att slita bort fingrarna från tangentbordet och faktiskt nöja mig. Hehe. Det är inte lätt för en perfektionist att sluta redigera. Så manuset är klart, vad händer nu? Har haft ett väldigt spännande och otroligt givande samarbete med Andreas Raninger och fått fram ett riktigt grymt omslag till denna bok! Otroligt häftigt! Längtar efter att visa upp det för er! Det sista är nu finslipat och både bok och omslag är klara för att åka till tryckeriet i veckan. Sedan dröjer det bara några få veckor till innan ni kommer kunna hålla boken i era händer! Och jag kan till slut hålla två böcker i min famn likt mina små barn, som fötts fram ur en massa hårt jobb.

Nytt för denna gång är att jag själv tagit över utgivningen, så ingen mellanhand i form av print on demand. Man kommer alltså i början kunna beställa boken direkt från mig och så småningom från fler distributörer i samband med att jag startar upp mitt egna förlag! Så gör er beredda, för snart kan jag börja ta in beställningarna! Hurra!

Kan också avslöja några andra spännande projekt för våren. Bränt Land kommer ges ut i en ny utgåva, bland annat med nytt omslag! Dessutom kommer jag gå tillbaka till mina rötter och till den genre jag började skriva inom, nämligen poesi, och ge ut en diktsamling med fantastiktema. Jättespännande!

I sommar kommer man dessutom kunna läsa min novell Helvetesporten i antologin Sjön, som Miramir Förlag ger ut.

Exciting times ahead! Hoppas ni hänger på 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *