Bok 2 – Spår av Drakarnas fjäll

Frihetskämparna ställs inför sin största utmaning hittills, ett regelrätt krig mot kejsarinnan. En strid för frihet som antingen kommer förpassa dem till myter och sagor, eller leda dem till deras största triumf. Mitt i denna storm måste Atiline, Asol, Yenlie och deras följeslagare kämpa för sin existens, liksom för landets framtid.

Samtidigt uppdagas mer och mer om den mystiska grupp som kallar sig Drakarna, vilka agerat i det tysta och spridit sin agenda även utanför Numidias gränser. En farsot av naturkatastrofer, krig och svek sprider sig i intilliggande länder, och våra vänner tvingas till en splittring som förändrar deras liv i grunden.

Atilines kamp för överlevnad delas med frihetskämparna, men samtidigt närmar hon sig ett avslöjande om sitt eget ursprung och sin magiska förmåga. För inuti har något vaknat till liv, en vild kraft som likväl kan söndra, som ena och bygga upp. I takt med att hon får reda på mer om sitt ursprung, får hon vetskap om nya lojaliteter och hon måste ännu en gång bege sig ut på en resa i okända farvatten. Många starka krafter följer hennes steg och någonstans i världen har en viss slavägare ännu inte gett upp sin jakt.

Spår av Drakarnas fjäll är uppföljaren till Bränt Land och den andra boken i trilogin “Arvet efter Mörkertiden”. Utmaningarna blir värre än någonsin och karaktärerna måste konfrontera både yttre och inre demoner. När allt ser som mörkast ut och striderna står på flera fronter samtidigt – kommer de kunna hämta sig från sina förluster och hålla striden levande, eller är priset alldeles för högt?

Spår av Drakarnas fjäll finns till försäljning via bokus och adlibris, samt via butiken här på hemsidan.