Recap efter Fantastika 2016

Helgen på Fantastika började med att jag släpade en ica-påse full med böcker ut till Nacka, via tub och buss. Lustigt hur cirkeln sluter sig – för lite mer än tio år sedan började jag skriva på Bränt Land i mitt rum i föräldrarnas lägenhet i Jarlaberg, några hållplatser bort från Dieselverkstaden i Sickla. Mycket har hänt sedan dess, inte minst med boken, men det var lite som att komma hem igen.

Mässan bjöd på många intressanta nya möten – med potentiella läsare och med andra egenutgivare. Utan de trevliga bordsgrannarna (Kristina, Nina, Hans och Rhuddem) hade timmarna känts långa, det var ibland långt mellan besöken vid bokborden. Vi hann med flera samtal om egenutgivning, lästips och marknadsföring. Vi tjejer kläckte bland annat en idé om en antologi med fantasyinriktning, kanske i stil med Dangerous Women. Vore roligt att lyfta fram fler kvinnor som skriver fantasy!

Ser fram emot att träffa alla författare på fler mässor framöver och få återuppleva den fantastiska känslan av att stå där och lyfta fram sin egen skapelse!

#fantastika2016 #bräntland #svenskfantasy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *