Decembermörker

Vissa veckor kommer verkligheten ikapp en lite mer handfast än man är beredd på. Är det något jag är bra på så är det att hålla ihop länge tills allt brister. Efter en vecka med väldigt lågt känsloläge som också behagade avslutas med både magsjuka, feber och förkylning kan jag konstatera att allt och ingenting är på gång. På tisdag kan man lyssna på mig på på radio igen! I P4:as eftermiddagspass (klockan 15) ska jag berätta om min bok och om att ge ut den själv, i direktsändning! Nervöst!

Något som blir extra tydligt för mig när jag är sjuk är hur livsviktig träningen är för min mentala hälsa. Så viktig att jag dristar mig till att ligga på gränsen ibland och gå dit även fast jag inte är riktigt frisk, något jag fick böta för den här veckan. Därför var det extra roligt att få berätta om min träning (nordic military training) och vad den har betytt för mig i radiosportens program Persson och Marhlo testar motions-Sverige. De var glada över att de fick en kvinnas röst från en sådan träningsform och jag var glad att få ytterligare betona min kärlek till NMT. Det är, som en av mina nära vänner uttryckte det, “rena rama livselexiret”!
15192761_1265844330144481_7253200933500622315_n
En vecka som är riktigt risig på det egna planet, när skrivandet och träningen ligger på is, måste man ju försöka lysa upp på något sätt. Jag fick till exempel gåshud av den här fantastiska tributen till ett av mina favorit-tv-spel genom alla tider Zelda: Majora’s Mask (N64) gjord av Ember Lab. Hoppas verkligen det blir film av den!

Sen som en förespråkare av starka kvinnor och tjejer som förebilder blev jag glad av den här artikeln: Att vara stark är kvinnligt!

Lite inspiration så här i ett inspirationsbristande mörker!

Dags att bygga upp krafterna igen och ladda för veckans boksnack i radio. Och passa nu på att tipsa alla som ni känner om en riktigt bra julklapp till de som gillar fantasy, ungdomar som vuxna, min bok Bränt Land!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *