Dags att sparka igång den här sidan!

Likt ringens brödraskap beger jag mig ut på uppdrag. Inte lika livsavgörande som att rädda världen kanske, men trots allt livsavgörande för mig. Kampanjen, uppdraget, questet, är att få ut min bok till massorna. Eller i alla fall till några andra än de närmsta vännerna. Efter mer än tio års slit med mitt manus, vad kunde vara bättre att fira att fylla 30 med (shit hur hamnade jag här) än att faktiskt satsa på min bok. De som känner mig vet att det är en riktigt stor grej att över huvud taget skriva de här orden i det här sammanhanget, liksom det är en riktigt stor grej för mig att satsa på det som gör mig mest nöjd i livet – att berätta historier med det skrivna ordet.

Så följ med mig på den här resan och lär känna mig lite mer!

Läs mer om min bok här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *